وبیان | webyan.ir

خانه مجازی وبلاگ نویسان استان بوشهر

وبیان | webyan.ir

خانه مجازی وبلاگ نویسان استان بوشهر

وبیان | webyan.ir

به دلیل به روز بودن وبیان از دیگر صفحه هات دیدن نمایید.

آخرین نظرات

تبیین دیدگاه و هویت فلسفی شهید مطهری

| دوشنبه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۰۱:۰۵ ب.ظ

   " وبیان" به نقل از وبلاگ"رهپویان خورشید" نوشت:

تبیین دیدگاه و هویت فلسفی شهید مطهری ضروری‌ترین وظیفه در مقطع کنونی است.



 حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای شورای مرکزی ستاد بزرگداشت استاد شهید مرتضی مطهری، از این شهید والامقام به عنوان فیلسوفی صاحب نظر و آشنا به فقه و عرفان یاد کردند و افزودند: شهید مطهری در میان فلاسفه معروف اسلامی، تنها فردی است که دیدگاه فلسفی او به مسائل اجتماعی و سیاسی و حتی مسائل زندگی تسریع می‌یابد و باید این ویژگی منحصر به فرد استاد مطهری به طور صحیح معرفی شود.
ایشان، تبیین دیدگاه و هویت فلسفی شهید مطهری را ضروری‌ترین وظیفه در مقطع کنونی ارزیابی و خاطر نشان کردند: لازمه این کار، استفاده از مجموعه‌ای از فضلای فلسفه دان، روشنفکر و آشنا با آثار ایشان است تا مکتب فلسفی شهید مطهری ارائه شود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با قدردانی از اقدام‌های انجام گرفته برای نشر آثار شهید مطهری و آشنا کردن قشرهای مختلف جامعه بویژه دانش آموزان و دانشجویان با این آثار افزودند: با ارائه مکتب فلسفی شهید مطهری به عنوان مبدأ دیدگاه فکری ایشان، امکان تحقیق درباره ابعاد گوناگون آثار شهید مطهری بسیار دقیق‌تر امکان‌پذیرخواهد بود.
  1. شهید مطهرى هماهنگ با تحصیل به تهدیب خویش کوشید و همواره در دو جبهه تعلیم و تهذیب باهمتى بلند و پشتکارى عجیب به کسب فضایل اخلاقى و رفع رذایل اخلاقى و فهم مسایل روزگار گذارند. وقتى احساس کرد براى سازندگى و آماده ساختن جامعه نیاز به جوانان متعهد و مسئول دارد که در بحرانهاى جهانى حافظ اسلام و نگهدار احکام الهى باشند.سال 1331 ه.ش، به تهران آمد و با تدریس در دانشکده الهیات پایه گذار خدمات فرهنگى بزرگی گشت.

استاد مطهرى، معلم و مرشد بزرگ انقلاب، هم عزت خون شهیدان راه حق را پشتوانه شخصیت کم نظیر خود داشت و هم کرامت اندیشه و قلم علماى ربانى را. او که عمرى را در سنگرپاسدارى از ارزشهاى مکتبى به دفاع از میراث گرانقدر پیامبر(ص)و ائمه(ع)گذارنده بود و درلحظه لحظه حیات پربارش، با هر کجى و انحراف و اندیشه هاى ناخالص مبارزه کرده بود، توانست با تکیه بر دانش گسترده و نبوغ کم نظیر و بالاتر از این دو، ایمان و خلوص سرشار خود، بلندترین گامها را در راه روشنگرى اسلام ناب و اصیل وپاسخ به پرسشهای انسان معاصر بردارد.



  • ۹۳/۰۲/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">