گلدون وبلاگی استان بـــوشهر/9
بعد ازپیروزی انقلاب اسلامی ودرپی آن برپایی نظام سیاسی وگسترش دین واسلام خواهی ونقش تعیین کننده جمهوری اسلامی درجهان اسلام که منجر به تهدید جدی منافع قدرت های استکباری شد ابرقدرتها ازشیوه های مختلف ازجمله کودتا، شورش ، جنگهای داخلی، ترورو تجاوزنظامی تمام تلاش خود را درجهت نابودی انقلاب اسلامی روا داشتند ولی به نتیجه ای نرسیدند.
سلام دوستان عزیز
خانه وبلاگ نویسان استان بـــــــــــوشهـــر تنها نماینده و تریبون استان بوشهر در فضای مجازی سطح کشور در نظر دارد هر ماه وبلاگ نویسی را به عنوان وبلاگ نویس برتر استانمان انتخاب کرده و با ایشان مصاحبه دوستانه ای ترتیب دهد تا از افکار و نظراتشان در زمینه مسائل مختلف جویاشویم؛ که به دلیل مطالب تولیدی و بازخورد مثبت وبلاگ "رهپــــــویان خورشــــید"در ماه دی، خبرنگار ما به سراغ مطهره تنگستانیمدیریت این وبلاگ رفت .
مطهره تنگستانی وبلاگ نویس وبلاگ"رهپــــــویان خورشــــید"در گفتگویی با خبرنگار" وبیان" گفت:
فضای مجازی امروز عرصه جدال است نقطه ای بسیار حساس در پیش روی ماست پس افزایش بصیرت و اطلاعات مختلف می تواند یکی از عوامل اصلی موفقیت و پیروزی باشد. یک فرد خبره علاوه بر افزایش اطلاعاتش باید بتواند مسائل روز دنیا را خوب تحلیل نموده و عادلانه و صادقانه بیان نماید.نقش تک تک افراد در فضای مجازی امروز همچون سربازی است که از کیان کشورش دفاع می کند از ارزش هایش ، از اعتقاداتش . همانطور که همه عزیزان در جریان هستند متاسفانه امروز تهاجم فرهنگی علیه انقلاب از تهاجم سیاسی و اقتصادی سریع تر و همه گیرتر و همه جانبه تر بوده است.
ای کاش! می گفتند حق تحصیل فقط برای افراد سالم و بی درد جامعه، ای کاش می گفتند تحصیل به شرط سلامت کامل، تحصیل به شرط ویلچری نبودن ... مگر نه حق تحصیل برای همه هست، پس چرادر بخشنامه ها مانده و به کوچه های ما نیامده است؟

معرفی محله های قدیم بنک
و مردی از مردان خوب این شهر

دبیرخانه جشنواره مردمی فیلم عمار بوشهر به دیدار مدیریت حوزه علمیه بوشهر می رود
مسئولین جشنواره مردمی فیلم عمار بوشهرپنج شنبه هفته جاری به دیدار جمعی از فضلا و بزرگان حوزه علمیه امام خمینی(قدس) شهر بوشهر رفتند و ایشان را جریان روند فیلم عمار استان بوشهر قرار می دهند .
" وبیان" به نقل از وبلاگ"سمل ، دیار عاشقان " نوشت :
آقای مهندس رضایی از شهرداری آباد به عنوان نماینده فرمانداری شهرستان تنگستان جهت بازدید از کوچه ها و منازلی که بر اثر بارش باران اخیر دچار آبگرفتگی و خسارت شده بودند به روستای ما مراجعه نمودند و موارد مشاهده شده را جهت ارائه گزارش به فرماندار یادداشت نمودند.

مهدی شیخیانی

"هیچ وقت فراموش نمیکنم 16 اردیبهشت 1364 را. شما هم فراموش نکنید زادروزم را.
من لا به لای افسان های قدیمی با روایت پدر بزرگم و کنار قرائت قرآن پدرم همراه با حافظ خوانی اش رشد کردم و دزدکی صادق هدایت -با تاریک خانه شروع کردم- و خمسه نظامی و امیر ارسلان رومی را خواندم و خسرو شیرین را با یوسف و زلیخا را لای کتاب های درسی به مدرسه بردم. تابستان و بهار را در زادگاهم گنجشک بازی کردم و خارهای پاپتی ام را یک نفس تا رود مند دویده ام.
معاون وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران گفت: ما به نوبه خود تمهیدات خوبی برای ارسال این سبد کالای دانشجویی به درب منزل دانشجویان تدارک دیده ایم و سعی بر این داریم که اوپیچک حمل این سبد را به حداقل برسانیم
یادش بخیر ..
بارون که می اومد ، رودخونه ها جاری میشدن ، علفها سبز میشدن. هوا خوش میشد.. ما بچه ها بعد از مدرسه میزدیم به کوه .. صحرا .
از جاهای خوش و پر ترافیک ما بچه های چند سال پیش ، مرزعه های جنوبی روستا پایین از جاده ی سراسری بود. (اون موقعها نه اتوبان بود نه این همه ماشین)
آنچه باعث شد تا این مطلب را بنویسم نگرانی از فراموش شدن اهداف اساسی آموزش و پرورش در مدارس است .نگاهی به فعالیت مدارس و خواسته های روسای ادارات و ساز مان های آموزش و پرورش، نشان دهنده ی این است که هدف اصلی و اساسی نهاد گسترده ی آموزش و پرورش که همان تعلیم و تربیت ،انسان سازی وآموزش مهارت خوب بودن و خوب زندگی کردن است تبدیل به یک هدف یعنی افتخار به بالا بودن درصد قبولی در امتحانات وبد تر از آن کنکور شده .سخن از کنکور و هدف واقع شدن آن حتی به مقطع راهنمایی نیز سرایت کرده .بازار انتشاراتی های مختلف گرم و کتاب های رنگا رنگ و قطور چاپ و توزیع می شود .کنکور جای همه چیز را گرفته .جای خط،جای نقاشی، جای انشاء ،جای مشاعره ،جای اردوهای تفریحی ،جای بازدیدها ی علمی ،جای مسابقات ورزشی ،فرهنگی و هنری و بهتر بگویم جای شادی و نشاط دوران کودکی ،نو جوانی و جوانی وبروز استعدادهای بالقوه ی فرزندانمان را .چرا که این امور از منابع کنکور نیست و در بالا بردن درصد قبولی نقش ندارند .

آنگاه که به فلسفه و چرایی ایجاد جمعه بازارها در شهرهای خرد و کلان کشور نگاهی می اندازیم به وضوح هدف آنرا کنترل قیمت اقلام و مایحتاج شهروندان و در یک کلام به نفع جامعه مصرف کننده می بینیم چه بسا فروشندگان که اغلب دستفروشانی هستند که بدنبال مکانی بی دردسر بدنبال مشتری برای عرضه اجناس خود میگردند نیز از این طریق درامد خوبی از کسب و کار یک روزه داشته و به نوعی متنفع اند. در کنار این منافع عمومی، شهرداری ها نیز از محل جمع آوری عوارض از فروشندگان درآمدی کسب می نمایند.شاید بدلیل همین محسنات است که شهرداریها را برآن داشته تا به گسترش جمعه بازارها و سرایت آن به دیگر ایام هفته مانند شنبه، یکشنبه و پنج شنبه بازارها اقدام نمایند. به هر دلیل اگر شرایط لازم ایجاد بازارهایی از این دست فراهم گردد شرایطی نظیر وجود مکان مناسب همراه با امنیت، وجود پارکینگ، سایبان و آبخوری مناسب و ... شاهد بوجود آمدن عرضه و تقاضای متعادل ودر نتیجه قیمت گذاری رقابتی خواهیم بود.

در سال ۱۳۰۶در روستای فاریاب از توابع شهرستان دشتستان استان بوشهر در خانه و خانواده ای متدین فرزندی چشم به جهان گشود که با فرهنگ اهلبیت(علیها السلام) روحش عجین شده بود .
در دوران کودکی به رسم آن زمان به مکتبخانه مراجعت نمود و نزد اساتید بزرگ آن زمان زانوی تعلم به زمین زد و نزد حجت الاسلام حاج آقا شمس دشتستانی و دیگر اساتید خود به مراتب بالاتری از علم رسید و پس از چندین سال و با از دست دادن پدر بزرگوارشان بدلیل اینکه فرزند ارشد خانواده بود تحصیل را رها کرد و وظیفه سنگین امرار و معاش خانواده پدری را به دوش گرفت .

گزارشی از امضاء توافقنامه با خبرسازترین خانواده ایرانی
آن ها روحانی را نمی شناسند اما تدبیر و امید را 70 سال در یک تنگه تجربه کرده اند. ظریف را نمی شناسند و ژنو را به چشم ندیده اند اما برای دیدن شهر دالکی بر سر میز مذاکره می نشینند. باور کنید آن ها متمدن هستند فقط شناسنامه ندارند. انسان هستند فقط یارانه ندارند.

مسئولان شهرستان دشتستان رایزنی برای انتقال این خانواده به شهر را کمکی به رشد جمعیتی کشور و شکل گرفتن 8 نسل به وسیله فرزندان بهمنیار از طریق سنت حسنه ازدواج دانسته اند و در صورت عملیاتی شدن این توافقنامه، تمام دنیا در انتظار پیوستن رود اشک های شوق گیسوگل به خلیج نیلگون همیشه فارس خواهند بود.
در ادامه تصاویری از این خانواده 70 ساله ایرانی مشاهده می کنید.
- ۹۲/۱۰/۳۰